For arbejdsgivere

Leder du efter den bedst mulige kandidat?

University Positions har siden 2004 i samarbejde med nogle af Europas førende medier oprettet det mest besøgte karrierenetværk indenfor universiteter, gymnasier og forskning. Hver måned besøges vores netværk samt samarbejdspartnere af flere hundrede tusinder unikke relevante besøgende og over 60.000 job abonnenter opdateres konstant via e-mail med matchende jobmuligheder.

Hvad gør os til det bedste valg?

  • Siden 2004 har vi hjulpet mere end 1000 universiteter og forskningsinstitutter med at finde den bedste kandidat både nationalt og internationalt.
  • Vores karrierenetværk består af 12 nationale karriereportaler, som hver især er justeret efter det enkelte lands akademiske miljø.
  • Hver måned besøger 300.000 personer vores netværk, hvoraf 60.000 er kandidater, der er registrerede i vores system og som via e-mail får tilsendt de jobmuligheder, der matcher deres krav.
  • Gennem vores samarbejdspartnere Forskning & Framsteg, Forskning, Euraxess samt Glassdoor vises din annonce også til millioner af Europæere.
  • De besøgende tilhører alle erhverv på diverse karrieretrin.

Fordele ved at annoncere gennem os

  • Niche-annoncering efter både lokale og internationale kandidater afhænger af, hvor bredt du ønsker at annoncere.
  • Vores matchingsystem giver dig direkte kontakt med de kandidater, som matcher den profil, du søger efter. Så snart du annoncerer dine tjenester via os, sendes annoncerne direkte per e-mail til de kandidater, der matcher den profil, du søger efter både nationalt og internationalt.
  • Bred eksponering via vores samarbejdspartnere giver en bredere søgning, hvilket betyder, at der er større sandsynlighed for, at du finder den bedste kandidat.

Vores unikke reklameløsning gør det muligt for dig som annoncør at komme i direkte kontakt med de relevante kandidater gennem vores matchmail-system, niche-reklamer via vores karrierenetværk og en bred eksponering gennem vores niche, men brede samarbejdspartnere. Resultatet er derfor, at du vil finde den helt rette kandidat gennem os.

Har du spørgsmål om, hvordan man reklamerer efter en bestemt kandidat?

Med over 10 år i branchen har vi hjulpet med enhver form for rekruttering indenfor alle videnskabelige brancher, og giver derfor gerne ekspertrådgivning om, hvad du som annoncør bør overveje, når du annoncerer efter nye medarbejdere. Ingen spørgsmål er for mærkelige. Du er velkommen til at kontakte os døgnet rundt alle ugens dage.

Hvem er de besøgende?

University Positions tiltrækker forskere og akademikere fra hele verden. Hele netværket har i øjeblikket mellem 250.000 til 300.000 besøgende hver måned, der aktivt eller passivt er på udkig efter et job i Europa.

International reklame?

Hvis du er interesseret i at annoncere i Europa samt resten af ​​verden vises annoncen (med engelske undertekster) endog gennem alle vores karriereportaler på vores europæiske karrierenetværk:

Alle vores regionale karriereportaler besøges hver måned af tusindvis af relevante kandidater, som er interesseret i at se ledige stillinger indenfor videnskab og forskning. Hver portal har desuden tusindvis af jobabonnenter, som aktivt holder sig ajourført via e-mail med ledige stillinger indenfor deres videnskabelige område.

SAMARBEJDSPARTNERE

Samarbejde I modsætning til mange af markedets øvrige aktører vælger vi at samarbejde med en række relevante medier i Skandinavien og Europa, så du som annoncør ikke blot kan nå ud til aktive jobsøgende, men også til de mulige kandidater, der læser relevante nyheder og som muligvis er interesseret i at skifte job. Kombinationen af ​​at blive set gennem en af ​​Europas førende karrierenetværk University Positions og vores samarbejdspartnere giver dig derfor en unik mulighed for at nå ud til både aktive og passive kandidater og reklamere for din virksomhed gennem os i relevante miljøer.

Forskning & Framsteg

Magasinet "Forskning & Framsteg" blev grundlagt i 1967 og handler om videnskab og forskning som helhed. Almindelige interesseområder omfatter astronomi, fysik, miljø og økologi, energi og teknologi, medicin og psykologi, natur og dyr, historie og arkæologi, filosofi og etik, økonomi, sprog, kultur og samfundsvidenskab.

Forskning & Framsteg sælges i 41.000 eksemplarer om måneden. 98% sendes ud til abonnenter i Skandinavien. Hvert nummer læses af mellem 120.000 og 150.000 personer. Af disse er 40 % kvinder og 60 % mænd. Som for FORSKNING er bladets jobsektion direkte knyttet til vores nordeuropæiske portaler.

Læs mere på www.fof.se

Glassdoor

Glassdoor er en af ​​verdens førende karrierenetværk indenfor alle kategorier. Med millioner af besøgende fra hele verden hver måned får du som annoncør en bred markedsføring til kandidater i relevante miljøer. Når du indsætter en annonce via University Positions, sikrer vi, at dit stillingsopslag også offentliggøres via netværket Glassdoor.

Euraxess

Vores vigtigste europæiske partner er Euraxess, der giver vores kunder yderligere international overvågning. Euraxess er et fælles initiativ fra Europa-Kommissionen og de lande, der deltager i Den Europæiske Unions rammeprogram for forskning. Når du sætter en annonce i University Positions, sikrer vi, at dit stillingsopslag også offentliggøres i Euraxess.

Annonceringsløsninger

Stillingsopslag

Din annonce bliver offentliggjort i vores netværk herunder alle vores samarbejdspartnere i hele ansøgningsperioden med hele din annoncetekst samt virksomhedens logo. Vi knytter din annonce til dit rekrutteringssystem eller alternativt til en bestemt e-mail-adresse.

Matchmail

E-mail, der sendes ud til titusindvis af relevante kandidater, som er registreret i vores netværk og som ønsker at holde sig ajourført med de seneste annoncer i vores netværk. Vi vil matche din annonce med de kandidater, der har registreret en interesse i det specifikke område, som du søger indenfor.

Academic World News

Read about the latest news from the academic world, you also have the opportunity to publish your own articles about your research via Academic world news & University Positions. You can connect your articles to your employer profile and boost specific adverts that you also wish to publish via University Positions. For publishing of articles please send us an e-mail with further information to: info@universitypositions.eu

New Face

Via "New face" you can read interviews and information about researchers and academics from around the world. We support both upcoming researchers early in their careers and senior academics promoting their latest research. If you want to be more present in the academic world and be a part of "New face" on University Positions via an interview about your research/biography please contact us via e-mail: info@universitypositions.eu

Bannere

Arbejdsgivere kan øge eksponeringen af ​​deres virksomhed og ledige stillinger ved at knytte bannere til deres annoncer og til deres egen hjemmeside. Bannerne vil blive offentliggjort på vores startsider i netværket samt under ledige stillinger for at øge synligheden og mindske risikoen for, at en potentiel kandidat ikke ser annoncen.

Format:
Panorama – 1140x240px
Bredde – 360x240px

Premium job

Gennem Premium job har arbejdsgiverne mulighed for at få en bestemt annonce vist på vores startsider i University Positions-netværket i løbet af en eller flere uger. Dette er med til at øge interessen for den specifikke stilling og synligheden for potentielle kandidater.

Panorama - 1140x240px

Wide - 360x240px