For jobsøgende

Europas mødested for akademikere

University Positions er en af Europas førende karrierenetværk for universiteter, gymnasier og forskningsinstitutter. Vi har siden 2004 hjulpet alle Europas gymnasier, universiteter og forskningsinstitutter med at finde de mest kompetente og kvalificerede medarbejdere.

Karrierenetværket University Positions tilbyder en bred vifte af ledige stillinger indenfor forskning og videregående uddannelse i alle europæiske lande. Via University Positions kan du finde de nyeste karrieremuligheder på universiteter, højere uddannelsesinstitutioner og forskningsvirksomheder.

Leder du efter et job på en af ​​Europas universiteter eller forskningsinstitutioner?

Vores karrierenetværk viser dem, som søger efter et job i den akademiske verden, en række forskellige ledige stillinger via en af ​​vores regionale landeportaler, hvilket har de seneste jobs fra de respektive landes universiteter, gymnasier og forskningsinstitutter. Hvis du ønsker at se hvilke jobtilbud, der er tilgængelige i de enkelte lande, kan du klikke dig ind på en af ​​disse portaler i vores karrierenetværk:

Alle internationale stillinger samles på vores europæiske portal: www.universitypositions.eu

Få de seneste karrieremuligheder sendt direkte til din e-mail-adresse

Gennem vores skræddersyede match-system kan du nemt og helt gratis få de seneste jobmuligheder, som passer netop til dig.
Du er velkommen til at tilmelde dig i dag!